Forum Fionikolandia czyli Bielsko - Bia這stockie Ko這 Plotkarskie Strona G堯wna Fionikolandia czyli Bielsko - Bia這stockie Ko這 Plotkarskie
Forum BHKP
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   U篡tkownicyU篡tkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomo軼iZaloguj si, by sprawdzi wiadomo軼i   ZalogujZaloguj 

Niezale積aja Respublika Mroja (N.R.M.)
Id do strony 1, 2  Nast瘼ny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fionikolandia czyli Bielsko - Bia這stockie Ko這 Plotkarskie Strona G堯wna -> Muzyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
moha
dama


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 207
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: Ha熥i :))

PostWys豉ny: Wto 15:19, 30 Sty 2007    Temat postu: Niezale積aja Respublika Mroja (N.R.M.)

Czyli N.R.M. Mo積a by這 si spodziewa, ze pr璠zej czy p騧niej za這輳 taki temat Very Happy Mam troch czasu, wi璚 pisz. Ot騜 jest to wspania造 zesp馧 (bia這ruski) graj帷y rocka, ale nie tylko. Maj pi瘯ne, spokojne balladowe kawa趾i, niekt鏎e piosenki podchodz pod metal nawet. Tak瞠 ka盥y znajdzie co dla siebie.

A oto sk豉d zespo逝:
Lavon Volski - gitara, wokal
Pit Paŭ豉ŭ - gitara
Aleh „Alezis” Dziemidovi - perkusja
Jura Laŭkoŭ - gitara basowa

Dyskografia:
-ζζζζ
(1995)
-Odzirydzidzina
(1996)
-Pa雷art hramadzianina N.R.M.
(1998)
-Akusty鋝yja kancerty kanca XX stahod寮zia
(1999)
-3 醀rapachi
(2000)
-Dom kultury
(2003)
-Spravazda醀 1994-2004
(2004)

Ju nied逝go mozemy spodziewa si nowej p造ty, nad kt鏎 prace trwaj ju bardzo d逝go Smile

Dla zainteresowanych podaj linki
Polska Ambasada N.R.M. - [link widoczny dla zalogowanych]
NRsM (oficjalny fanklub N.R.M.) - [link widoczny dla zalogowanych]

Je郵i macie pytania (sk康 軼i庵n望, itp.), piszcie tutaj Smile

Aha, mam wszystkie teksty, mog wstawi, jakie kto chce Smile


Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
pogi ;)
kr鏊


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 439
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: bielsk ;)

PostWys豉ny: Wto 19:42, 30 Sty 2007    Temat postu:

jak dok豉dnie wszytsko napisane Wink mo積a by這 sie domy郵i ze tak to opiszesz hhihi Smile

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
Angelll
kr鏊


Do陰czy: 24 Sty 2007
Posty: 340
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: ze wsi Bielsk

PostWys豉ny: Wto 21:59, 30 Sty 2007    Temat postu:

no co siedzi w tych Ha熥ach zasypana 郾iegiem,odci皻a od 鈍iata,to niech pisze,a co ma do roboty...:PPP

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
pogi ;)
kr鏊


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 439
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: bielsk ;)

PostWys豉ny: 字o 14:02, 31 Sty 2007    Temat postu:

ja tam do NRM nic nie mam lubi ich 1 piosenk, Verby lubi troche wiecej ale nie m闚i ze kt鏎e jest jakie szjsowate czy co ... ka盥y ma innny gust

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
Go嗆






PostWys豉ny: 字o 18:55, 31 Sty 2007    Temat postu:

Ja lubie najbardziej t piosenk co jest pod spodem:)) :*
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
Angelll
kr鏊


Do陰czy: 24 Sty 2007
Posty: 340
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: ze wsi Bielsk

PostWys豉ny: 字o 20:15, 31 Sty 2007    Temat postu:

a my to lubimy try czarapachi......

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
moha
dama


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 207
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: Ha熥i :))

PostWys豉ny: 字o 20:25, 31 Sty 2007    Temat postu:

Wszyscy na pocz徠ku lubi Try czarapachi, bo tylko j s造szeli Smile

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
Angelll
kr鏊


Do陰czy: 24 Sty 2007
Posty: 340
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: ze wsi Bielsk

PostWys豉ny: 字o 20:28, 31 Sty 2007    Temat postu:

ale ja to tylo tego moge s逝cha...hihii

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
moha
dama


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 207
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: Ha熥i :))

PostWys豉ny: 字o 20:30, 31 Sty 2007    Temat postu:

Dlaczego?

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
Angelll
kr鏊


Do陰czy: 24 Sty 2007
Posty: 340
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: ze wsi Bielsk

PostWys豉ny: 字o 20:33, 31 Sty 2007    Temat postu:

bo nic innego nie mam i narazie nie mam czasu s逝chac.

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
pogi ;)
kr鏊


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 439
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: bielsk ;)

PostWys豉ny: 字o 20:37, 31 Sty 2007    Temat postu:

a ja s造sza豉m jeszcze inne Wink pamietam jak wyrzuci豉m 32 piosenki nrm Very HappyVery Happy co 軼iaga豉m ca造 tydzie Wink

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
Angelll
kr鏊


Do陰czy: 24 Sty 2007
Posty: 340
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: ze wsi Bielsk

PostWys豉ny: Czw 11:12, 01 Lut 2007    Temat postu:

o ludzie ci sie chcia這???

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
pogi ;)
kr鏊


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 439
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: bielsk ;)

PostWys豉ny: Czw 13:30, 01 Lut 2007    Temat postu:

one spakowane by造 Very Happy a potem jak przes逝cha豉m to wyrzuci豉m Wink

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
moha
dama


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 207
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: Ha熥i :))

PostWys豉ny: Czw 14:17, 01 Lut 2007    Temat postu:

Karygodny b陰d.

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
pogi ;)
kr鏊


Do陰czy: 23 Sty 2007
Posty: 439
Przeczyta: 0 temat闚

Ostrze瞠: 0/5
Sk康: bielsk ;)

PostWys豉ny: Czw 17:23, 01 Lut 2007    Temat postu:

oj tam Wink i tak bym ich nie s逝cha豉 (chyba)

Post zosta pochwalony 0 razy
Powr鏒 do g鏎y
Zobacz profil autora
Wy鈍ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fionikolandia czyli Bielsko - Bia這stockie Ko這 Plotkarskie Strona G堯wna -> Muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony 1, 2  Nast瘼ny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Mo瞠sz pisa nowe tematy
Mo瞠sz odpowiada w tematach
Nie mo瞠sz zmienia swoich post闚
Nie mo瞠sz usuwa swoich post闚
Nie mo瞠sz g這sowa w ankietach

fora.pl - za堯 w豉sne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin